About2024-02-15T15:22:25+00:00

Over Brooke Ivy

” Sexy is een mindset. Laat je niet remmen. “

De fotograaf

Affiniteit voor fotografie begon al op jongere leeftijd. Volgens mij was ik een jaar of zeven toen ik van mijn ouders mijn eerste camera kreeg. Je weet wel, nog met zo’n rolletje. Later heb ik deze ingeruild voor een camera met iets meer opties. Ik was de fotograaf van mijn sportclub en maakte foto’s tijdens wedstrijden en demonstraties, lag op mijn buik in de natuur bloemetjes te fotograferen en maakte foto’s legde mooie momenten vast tijdens evenementen op de basisschool waar mijn ouders werkten.

In 2021 ben ik begonnen met het fotograferen van modellen. Daarin heb ik geëxperimenteerd met verschillende stijlen. Al snel werd ik geïntroduceerd in de wereld van boudoir. Deze wereld was mij niet onbekend, ik had mezelf er echter nog niet eerder in begeven. Ik ontdekte hoe leuk het is om mensen op een stijlvolle maar toch sensuele manier te kunnen en mogen fotograferen.
De wereld kent zoveel vormen van schoonheid en sexyness. Het model of de klant op zo’n manier fotograferen dat ze trots zijn op wie ze zijn, dat is mijn streven. In een ongedwongen, relaxte sfeer.

Naast boudoir fotografie maak ik ook werk wat ik zelf categoriseer als edgy sexy en artistiek naakt. Vaak probeer ik een emotie vast te leggen of een klein verhaal te vertellen. Dat kan een uiting zijn vanuit mijn eigen fantasieën, of die van het model waarmee ik werk.

De schrijfster

Ken je dat? Van die mensen die altijd een pen in hun tas hebben? Zo’n persoon ben ik. Altijd klaar om spontaan opkomende inspiratie een tool te geven. Soms zijn het steekwoorden, waarmee ik later een verhaal wil schrijven. Op andere momenten zijn het hele zinnen. Op de meest onverwachte momenten kan een idee ontstaan. Een gedicht worden geschreven, de basis worden gelegd voor een nieuw erotisch verhaal. Het is voor mij iets onuitputtelijks. Het raakt niet op. En dat is heerlijk.

Na vooral voor mezelf te hebben geschreven, als uitlaatklep van diepgewortelde emoties, fantasieën en willekeurige woorden diarree heb ik in 2023 besloten mijn werken te delen met de wereld. En deze uit te breiden. De verhalen die ik schrijf kennen een diversiteit aan onderwerpen maar vallen wel onder één en dezelfde noemer. Ik laat mij inspireren door dingen die ik zie, die ik lees, die ik hoor of zelf mee heb gemaakt. Niet al mijn verhalen of gedichten hebben dus betrekking op mezelf.

Laten we elkaar inspireren. Heb jij een thema of fantasie waarvan je graag wilt dat ik daarover schrijf? Je bent meer dan welkom om mij vrijblijvend een berichtje te sturen.

Bekijk eerder gemaakt werk

Boudoir
Boudoir
Edgy sexy
Edgy sexy
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
Artistiek naakt
Artistiek naakt
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque

Kom jij binnenkort bij mij langs in de studio?

Stuur mij vrijblijvend een berichtje via het contactformulier of per mail. Dan gaan we samen kijken hoe we jouw fantasie vorm kunnen geven.

Tijd voor een verhaaltje?

New Oil Treatments Available

augustus 17th, 2016|Health & Wellness|

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo, a facilisis dui tempus id. Pellentesque lacinia eget massa in commodo. Pellentesque faucibus rutrum velit, et maximus velit bibendum et. Aenean varius, leo non venenatis feugiat, erat elit interdum ligula, in viverra diam.

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Ga naar de bovenkant